Nieuws

Wonen, studeren en trainen

Op loopafstand van het nieuwe trainingscentrum in Scheveningen staat het 'Huis voor de Topsport', waar de nieuwe De Konings en Costers kunnen wonen en studeren. Er is nog plaats.

14:09

De Volleybalbond, de Gemeente Den Haag en het Watersportverbond willen met dit initiatief talentvolle sporters de mogelijkheid bieden om samen te wonen, te trainen en te studeren. Het Huis van de Topsport staan aan de Scheveningse Statenlaan, op vijf minueten van de Scheveningse haven.

 

Daar verrijst in het voorjaar het Topzeilcentrum. Van daaruit zullen dagelijks trainingen worden gegeven voor talenten en topzeilers uit de kernploeg en de verschillende opleidingsploegen. Met het oog op de Spelen van 2012 vond het Watersportverbond het van belang dat er op stromend water getraind kon worden.

 

In het huis is nog plaats. Wie belangstelling heeft voor een plaats in het huis en denkt daarvoor in aanmerking te komen, kan contact opnemen met de sectie Topzeilen van het Watersportverbond. Dat kan via koen.verhart@watersportverbond.nl

Last modified: 18 februari 2009
Sluiten