Actueel, Nieuws

Winterlezing door Douwe Visser

11:26

WaterSportvereniging Heeg wil graag leden, donateurs en belangstellenden van de Stichting Friese Tjottervloot en de WSH uitnodigen voor hun winterlezing. Schipper Douwe Visser, teamcoach en trainer Kris Heijnis nemen het publiek op hun eigen wijze mee in hoe ze van een bijzondere groep zeilers een succesvol team hebben gemaakt.

Sneker Pan, SKS WoudsendDouwe Visser is al zijn hele leven beroepsschipper. Samen met zijn vrouw Hetty vervoert hij zand, grind en andere lading door heel Nederland.  Daarnaast is hij een van de meest succesvolle skûtsje schippers van zijn generatie.

Kris Heijnis is trainer – coach. Hij werkt in bedrijven en organisaties aan de kwaliteit van samenwerking en communicatie. In oktober 2012 verscheen zijn boek “Met de kloten voor het blok”. Een boek dat inzicht geeft in teams, bedrijven of organisaties aan de hand van scheepsuitdrukkingen.

Sinds 2001 werken beide mannen samen om van de bemanning van het skûtsje de Sneker Pan een goed functionerend team te maken. Aan de hand van het boek vertellen zij over hun ervaringen.

 

Datum:  vrijdag 13 februari 2015, 20:00u
Locatie:  it Heechhûs, it Eilân 67, 8621 CT Heeg
Entree voor WSH leden € 3 – Niet leden € 5

Meer informatie: www.wsheeg.nl

 

Last modified: 4 februari 2015
Sluiten