Nieuws

Wedstrijdlicentie in een nieuw jasje

11:02

Dit jaar ontvangen alle wedstrijdsporters van het Watersportverbond voor het eerst dezelfde Wedstrijdlicentie. De nieuwe licentiepas is bestemd voor alle zeilers, surfers en kanoërs die licentiehouder zijn. Het Watersportverbond hoopt dat wedstrijdsporters veelvuldig gebruik zullen maken van de Wedstrijdlicentie.

Wedstrijdorganisatoren kunnen nu snel en efficiënt bij inschrijving controleren of de deelnemer startgerechtigd is. De internetbestanden met licentiehouders blijven overigens ook gewoon beschikbaar.

De pas, die vergelijkbaar is met het formaat en materiaal van een creditcard, is dit jaar van een stevige kwaliteit en daarmee bestand tegen een fikse regenbui of een plens buiswater. De uniforme en opvallende lay-out van de Wedstrijdlicentie is in samenwerking met onze sponsor Delta Lloyd tot stand gekomen.

Tijdens de voorbereidingen bij de introductie van de pas is er kleine vertraging opgelopen bij de verzending. Naar verwachting valt de brief met Wedstrijdlicentie 5 april op de deurmat bij de wedstrijdsporters.

Bron: www.watersportverbond.nl

Last modified: 30 maart 2012
Sluiten