Actueel, Nieuws

WaterWeekend Blauwestad Groningen

08:40

Rondom het Oldambtmeer, Groningen, is ook dit jaar weer het evenement WaterWeekend Blauwestad. Dit is een jaarlijks terugkerend  watersportevenement voor jong en oud. In vijf jachthavens zijn tal van activiteiten waaronder veel kinderattracties. Het evenement vindt zaterdag 28 en zondag 29 juni plaats.

Gratis zeilles en activiteiten

Waterweekend blauwestadIn de haven van Midwolda zijn speciaal voor kinderen gratis zeilclinics. Kinderen kunnen meevaren met een maaiboot en voor de echte dare devils is er de Blob, een soort opblaasbare trampoline op het water. Door vanaf een hoge steiger op de Blob te springen, vliegt de persoon die op de rand van het opblaasbare gedeelte zit, meters door de lucht en belandt in het water. Op het water worden ook demonstraties flyboarden gegeven.

In de havens van Beerta en Winschoten zijn diverse water-, klim- en klauterattracties, waaronder een springkussen  en een bungeejump trampoline. Ook kunnen kinderen zich laten schminken. In de haven van Winschoten is er zondag een drakenbootrace.

Op beide evenementdagen is gratis busvervoer tussen de havens. Voor meer informatie kunt u kijken op www.waterweekendblauwestad.nl

Last modified: 25 juni 2014
Sluiten