Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Watersportverbond schaft reclamecertificaat af

15:17

Het reclamecertificaat dat was ingesteld door het Watersportverbond is afgeschaft. Boten met sponsor-uitingen waren in het verleden verplicht om het reclamecertificaat aan te schaffen, dit is nu niet meer het geval. Het Watersportverbond hoopt hiermee kleine sponsoren van onder meer recreatieve wedstrijdsporten aan te moedigen om deel te nemen.

Certificaat overbodig

24uurstartwedstrijdklasse  klein2Het Watersportverbond is van mening dat een dergelijk certificaat in de huidige markt geen bijdrage levert aan het wedstrijdklimaat en is tot de beslissing gekomen het certificaat af te schaffen.

De ontwikkeling dat steeds meer kleine sponsoren de weg naar de recreatieve wedstrijdsport vinden kan het Watersportverbond alleen maar toejuichen. De watersport staat als recreatiesport in deze economische tijden onder druk en het is hoog tijd dat de drempel voor vooral de kleinere sponsoren weggenomen wordt. Het Watersportverbond ziet dat steeds meer teams relatief kleine sponsoren zoeken en vinden.

“Het is ten gunste van de watersport deze ontwikkeling te stimuleren. Het afschaffen van het reclamecertificaat draagt hieraan bij”, aldus Maurice Leeser, directeur van het Watersportverbond.

 

Last modified: 14 maart 2014
Sluiten