Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Volvo Ocean Race lanceert jubileumfotocompetitie

12:31

Op 4 oktober 2014 komen de deelnemers van de Volvo Ocean Race voor het eerst in actie tijdens de In-Port Race in het Spaanse Alicante. Het veertigste jaar van de Volvo Ocean Race wordt gevierd met de ‘40 years, 40 stories’ fotocompetitie. Het thema luidt ‘mensen’: zeilers, familie, vrienden, menigten en u.

VORDe organisatie heeft zelf 39 favoriete ‘Race face’ beelden geselecteerd. De veertigste kan die van u worden. Dus heeft u een foto die iets zegt over de passie, de trots en het commitment van de mensen die deze Race maken, mail die dan snel naar competition@volvooceanrace.com. Wie weet maakt uw foto dan vanaf 13 juni deel uit van deze historische expositie in het officiële Volvo Ocean Race Museum in Alicante.

Deze actie eindigt op 29 mei. Na die dag worden alle ingezonden foto’s samengevoegd, waaruit een selectie van de beste inzendingen wordt gemaakt. Die komt op een speciale pagina op de website en in een fotoalbum op Facebook te staan. Vervolgens kunnen de fans via e-mail en shares op Facebook gedurende een week stemmen. Als het winnende beeld de fotoredactie van de Volvo Ocean Race ook echt raakt, kan die worden opgenomen in de expositie.

De winnaar heeft de keuze uit twee prijzen:

–      200 euro tegoed om in de online Volvo Ocean Race winkel te besteden

–      een print in canvas van de winnende foto of van een overeengekomen Volvo Ocean Race-foto

Voor verdere toelichting, zie www.volvooceanrace.com

Last modified: 27 mei 2013
Sluiten