Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Volop belangstelling voor ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’

19:04

Yacht and Lifestyle Hindeloopen

Yacht and Lifestyle Hindeloopen

Een mooier weekend voor ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ was nauwelijks denkbaar. Eindelijk waren de weergoden de Nederlandse watersporters – en met hen vele anderen – goed gezind. Volop zon en een aangename temperatuur deden dan ook talloze belangstellenden afreizen naar Hindeloopen waar van 20 en 21 april een watersportbeurs in combinatie met een lifestyle-evenement werd georganiseerd.

Yacht Service & Refit

Stuwende kracht achter de Yacht Show en de trendy Lifestyle Beurs in de Hindelooper Marktplaats was Jachthaven Hindeloopen. Bezoekers konden zich uitvoerig laten informeren over in de haven en op de wal tentoongestelde boten of een kijkje nemen op de Yacht Service & Refit markt in de zogeheten Lounge. Alle beurslocaties bevonden zich op loopstand van elkaar op het terrein van Jachthaven Hindeloopen. Voor de kinderen waren er diverse activiteiten in de binnentuin. De echte sportievelingen konden terecht in het zwembad.

Kijk voor de deelnemende bedrijven en gedetailleerde informatie over het evenement op www.yachtandlifestylehindeloopen.nl.

Foto’s Silvère van Huis.

 

Last modified: 21 april 2013
Sluiten