Actueel, Nieuws

Veiligheidsbeurs voor de watersporter

11:54

Op zaterdag 11 april wordt in Scheveningen de tweede iSAFety-Fair beurs gehouden. Onder het motto Veilig de Zee op kan elke watersporter en strandsportliefhebber zich gratis laten informeren over het thema veiligheid op het water. Tussen 11 uur ’s ochtends en 6 uur ‘s avonds presenteert de beurs een compleet beeld gepresenteerd van alle verkrijgbare veiligheidsmiddelen.

iSAFety-Fair 2014Het uitgebreide aanbod op deze beurs op het gebied van veiligheid op zee omvat apparatuur, trainingen, reddingsmiddelen en keuringen. Bezoekers kunnen hun reddingsvlotten, reddingsvesten, brandblussers, epirbs en noodsignalen voordelig laten keuren. De deelnemende bedrijven zullen ook alle door de ISAF voorgeschreven veiligheidsmiddelen tonen en demonstreren.

Dit jaar nieuw zijn de presentaties gericht op de specifieke onderwerpen binnen de veiligheid als keuring, training, apparatuur en instrumentatie en versterken daarmee de kracht van de iSAFety Fair.

De iSAFety-fair is een initiatief van Jachtclub Scheveningen en wordt ondersteund door de KNRM, de Noordzee Club en de Delta Lloyd North Sea Regatta.  U vindt het terrein van de iSAFety Fair naast de botenkraan ter hoogte van de Hellingweg 120 in Scheveningen. Surfers, kiters, deelnemers aan offshore wedstrijden, toerzeilers, pleziervaarders en strandgangers die veiligheid op zee serieus nemen zijn van harte welkom. Meer informatie over de beurs kunt u vinden via www.isafetyfair.nl

 

 

Foto: www.isafetyfair.nl

Last modified: 15 maart 2015
Sluiten