Actueel, Nieuws

Veel exposanten op Boot Holland

13:21

Enkele weken voor de start van de 25e Boot Holland zijn nagenoeg alle vijf hallen gevuld. Op de beurs staan 260 exposanten waarvan er 30 terug zijn van weggeweest, of nog niet eerder op Boot Holland hebben gestaan. De beurs is van vrijdag 6 tot en met woensdag 11 februari in het WTC Expo Leeuwarden.

Boot HollandBoot Holland is een complete beurs voor de watersporter. Van opblaasboot tot luxe tendersloep, maar ook voor waterkaarten, stoffering, navigatie tot aan een complete refit kunt u op de beurs terecht. Op de stand van Tornado Sailing worden meerdere Delphia’s geëxposeerd.

Beursmanager Pieter Fokkema: “We zien dat bedrijven er steeds vaker voor kiezen hun wereldprimeur op Boot Holland voor het eerst aan het grote publiek te tonen. Dat is een ontzettend groot compliment voor deze bedrijven die hiermee aangeven in de beurs en in ons als organisatie te geloven. Veel aandacht in en van de Duitse media heeft ertoe geleid dat ook steeds meer Duitsers Boot Holland bezoeken.”

Meer klassieke schepen

Het paviljoen met klassieke schepen is twee keer zo groot als vorig jaar. Het paviljoen herbergt vijftien klassieke schepen, waaronder twee skûtsjes en een primeur in de vorm van een 12,25 meter lange Lemsteraak, type Visserman. Naast klassieke schepen kunnen bezoekers bij de deelnemers terecht voor materialen, beslag, accessoires, gereedschappen, boeken, documentatie en bouwtekeningen tot aan jachtmakelaardijen van klassieke schepen en andere verscheidende ambachten en expertises.

Last modified: 14 januari 2015
Sluiten