Actueel, Nieuws

Tweede editie Yacht & Lifestyle Hindeloopen

10:10

De geslaagde start van de Yacht & Lifestyle Hindeloopen krijgt dit jaar een vervolg. Gedurende het weekeinde van 17 en 18 mei 2014 is Jachthaven Hindeloopen wederom het decor voor dit nautische evenement. Ook de tweede editie van het evenement staat in teken van kwaliteit en uitstraling.

Aanbod

Yacht & Lifestyle Hindeloopen

Op het evenement kunt u de Yacht Show bezoeken. Naast diverse nieuwe schepen, heeft de Yacht Show een uitgebreid aanbod van verkoopschepen van Jachtmakelaardij de Valk.

In de Hindelooper Marktplaats kunt u terecht voor trendy en stijlvolle artikelen waaronder, diverse kledingstijlen, woonaccessoires, schoeisel en ander lederwaar. Daarnaast kunnen bezoekers in de haven het suppen ervaren.

In de Lounge is een groot aantal exposanten aanwezig die u informeren en adviseren over producten en diensten om uw verblijf aan boord nog aangenamer te maken. Nieuwe technische ontwikkelingen voor aan boord, stoffering, de juiste verzekering en de laatste trends op zeilgebied. Kinderen kunnen een knutselwagen bezoeken of een duik nemen in het zwembad of een proefles Suppen volgen.

Yacht & Lifestyle Hindeloopen is gratis toegankelijk. Op de website www.yachtandlifestylehindeloopen.nl vindt u meer informatie over het evenement.

 

 

Last modified: 6 mei 2014
Sluiten