Nieuws

Talenten gezocht

Onder het motto 'Denk jij dat je talent hebt?' organiseren Volvo Cars Nederland en het Watersportverbond in 2006 drie talentenweekeinden. Het eerste weekend is in Medemblik op 13 en 14 mei.

13:29

Onder het motto ‘Denk jij dat je talent hebt?’ organiseren Volvo Cars Nederland en het Watersportverbond in 2006 drie talentenweekeinden. Het eerste weekend is in Medemblik op 13 en 14 mei.


De zeilers varen in Ynglings. Daartoe zijn er twee nieuwe boten in de vaart gekomen. In de weekeinden worden talenten gescout. Zij kunnen in de kernploeg worden opgenomen. Tijdens trainingen en met professionele begeleiding wordt bekeken welke zeilers kansrijk zijn voor de Olympische Spelen in Beijing 2008 en ook in Londen in 2012.
Uit het eerste weekend worden negen talenten gekozen die op zaterdag 10 juni een extra tussentijdse training krijgen in Rotterdam tijdens de stop-over van de Volvo Ocean Race. Deze talenten varen op de Maas een race. Een eerste om onder druk voor een groot publiek te zeilen.
Zeilers die denken dat zij het nieuwe talent van 2006 zijn, kunnen zich opgeven door hun zeil-cv en motivatie te sturen naar watersportverbond@volvotalentplan.nl. Alle zeilers in de leeftijd 14-18 jaar kan zich aanmelden, specifieke Yngling ervaring is geen vereiste.
 

Last modified: 25 april 2006
Sluiten