Nieuws

Sail Safe: advies, workshops, trainingen, informatie en demonstraties

Maritiem veiligheidsevenement aan de Noordzee

15:43

Vaar je weleens op de Noordzee, de Waddenzee, het IJsselmeer of de Zeeuwse Wateren? En ben je benieuwd naar informatie die de veiligheid op deze wateren bevordert? Zet dan in de maand april koers richting Jachtclub Scheveningen, want hier vindt die maand het landelijke evenement Sail Safe plaats.

Tijdens dit veiligheidsevenement aan de Noordzee kun je rekenen op lezingen, workshops, veiligheidskeuringen en demonstraties die allemaal zijn ontworpen om deelnemers te informeren en te voorzien van essentiële vaardigheden en kennis over veiligheid op zee. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij samenwerkingen tussen organisaties als de KNRM, de Kustwacht, de Brandweer, Het Watersportverbond, De Hiswa, Waterrecreatie Nederland, De Noordzeeclub, de Neederlandsche Vereniging van Kustzeilers, en vele andere aanbieders van veiligheidsmiddelen en cursussen.

Gratis toegang

Alle activiteiten van Sail Safe zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in en rond het Drijvende Clubhuis van Jachtclub Scheveningen. Daarnaast biedt het evenement ook de mogelijkheid om veiligheidsmiddelen aan te schaffen of te vervangen en veiligheidscursussen te volgen tegen aantrekkelijke kortingen.

Jachtclub Scheveningen verwelkomt zeilers met een speciale aanbieding gedurende de maand april. Ongeacht de lengte van de boot, kunnen passanten een week lang aanmeren voor €100, twee weken voor €150, drie weken voor €200 en een maand voor €250. Als je van plan bent om te komen, kun je je hier alvast aanmelden. Je vindt op die webpagina ook het programma.

Omslagfoto: © Martijn Bustin/KNRM

Tags: Last modified: 10 maart 2024
Sluiten