Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

‘s Werelds grootste Yachtcharter zet nieuwe koers

08:37

Het merk The Moorings is bezig met een herpositionering en gaat zich verder uitbreiden. Het jacht charter bedrijf breidt haar reismogelijkheden uit met twee nieuwe locaties in de Middellandse Zee. Het bedrijf wilt daarnaast haar ervaring en historie inzetten om de hedendaagse klanten te bereiken.

Een nieuwe koers

The Moorings

Vernieuwingen zitten onder andere in het logo, de website en uitbreiding van het aanbod. ‘Dit is een spannende mijlpaal voor The Moorings we voegen niet alleen nieuwe bases, een nieuwe Moorings 514 Powercat en verandering van het uiterlijk toe, we verspreiden ook waar dit allemaal vandaan komt – liefde voor zeilen.”, zegt Shannan Brennan , Global Marketing Manager voor The Moorings . ‘We willen voortbouwen op onze oorsprong en tegelijkertijd ervoor zorgen dat onze klanten het centrum zijn van alles wat we doen.”

Oorsprong

The Moorings is opgericht door de twee zeilfanaten Charles Cary en zijn vrouw Ginny. Uit passie voor het zeilen en vaarvakanties begonnen het stel met een vloot van zes Pearson zeiljachten bij de Britse Virgin Islands. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste jacht charter bedrijf van de wereld en bezit het een vloot van 850 zeil- en motorjachten. Het doel van The Moorings is om terug te keren naar de oorspronkelijke gedachte en de zeilpassie naar haar klanten te communiceren.

Last modified: 24 oktober 2013
Sluiten