Actueel, Nieuws

Ruim 200 boten naar de Kaagweek

07:19

Op de Kaagsociëteit worden ruim 200 boten aan de start verwacht voor de 95ste Kaagweek. Het zeilen staat centraal, maar ook op de wal is er een groot aanbod van activiteiten. Gedurende het evenement zijn er verschillende klassen die deelnemen, dit jaar vaart ook de Drakenklasse mee. De Kaagweek is van donderdag 16 t/m zondag 19 juli.

Kaagweek Elke dag zijn er twee starts zijn voor alle zeilklassen. Op vrijdag en zaterdag worden rond 17.30 uur de traditionele Holland-Friesland teamwedstrijden in de Regenboogklasse gevaren, de eerste start wordt door de commissaris van de Koning de heer Smit gedaan.

Wal activiteiten

Voor de niet-zeilers is er een walprogramma. De opening van de Kaagweek is op woensdagavond 15 juli, met livemuziek en een groep zomeravondzeilers. Overdag zijn er verschillende kinderactiviteiten rond de Kaagsociëteit. Zowel op als naast het water is er van alles te doen. Op zaterdag organiseert de organisatie de KidsKaagDag. Dan wordt er geschminkt, een kinder crea-workshop met als thema de Kaag en het water en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.kaagweek.nl of www.facebook.com/kaagweek

Last modified: 6 juli 2015
Sluiten