Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Van Brussel nieuwe Algemeen Voorzitter HISWA

11:21

Peter van Brussel is de benoemd tot de nieuwe Algemeen Voorzitter van HISWA. Van Brussel is tijdens de Algemene Ledenvergadering van HISWA tot zijn functie benoemd voor de komende drie jaar. Zijn voorganger Luit Ezinga heeft zijn maximale statutaire zittingstermijn van zes jaar bereikt en maakt daarom plaats voor Van Brussel.

Ervaren bestuurder

De ervaring van Van Brussel als bestuurder is reeds groot. De 56-jarige bestuurder heeft een bestuurlijke ervaringen bij onder andere BCC Holding BV, Blokker Holding en hij vervulde een bestuursfunctie bij brancheorganisatie VNI/UNETO. Het voorzitterschap bij HISWA combineert Brussel met andere commissariaten en bestuursfuncties bij de modedetailhandel, logistiek en Stichting AYA dat zich inzet voor jongeren met kanker.

Peter van Brussel

‘De watersportbranche vind ik een fantastische branche om aan de slag in te gaan. In deze tijd van grote uitdagingen en veranderingen is een branchevereniging meer dan noodzakelijk. Samen met het HISWA-bestuur ga ik werken aan een nieuw elan. Het zo veel mogelijk ontmoeten en betrekken van de leden daarbij is voor mij essentieel.” Aldus Van Brussel.

 

Last modified: 4 december 2013
Sluiten