Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Open dagen Tip Top Sailing

13:35

Tip Top Sailing organiseert haar jaarlijkse Open Dagen in Willemstad. Tip Top laat tijdens deze dagen zien wat de organisatie allemaal te bieden heeft op het gebied van de zeilsport. Dit jaar in een hernieuwd concept met de buitenlocatie en aangevuld met een binnenruimte zodat de bezoekers zich in alle comfort kunnen laten voorlichten.

Navigatie tijdens zeillesBezoekers kunnen bijna de gehele vloot bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria,  Beneteau, Dehler en Jeanneau. In het Maritiem Vereniging Gebouw aan de Jachthaven kan men zich laten informeren over zeilles in praktijk en theorie, over de mogelijkheden voor jachtverhuur in Zeeland en over het programma van de buitenlandse zeilvakanties.

Om echt in de juiste sferen te komen, geeft de flottieljeleiding van Tip Top Sailing doorlopend een briefing zoals dagelijks gebeurt in een Grieks flottielje. Daarbij geven zij een compacte presentatie om een impressie te geven van een midweek cursus CWO kajuitjachtzeilen of Zeezeilen. Daarnaast geven instructeurs constant demonstraties op het water. Onder andere motor manoeuvreren en ankeren komen aan bod. Bij de demonstraties kunnen bezoekers opstappen en zelf het roer in handen nemen.

De open dagen zijn op zaterdag 30 november en zondag 1 december van 11:00 tot 17:00 uur. Meer informatie kunt u vinden op www.tiptopsailing.nl

 

Foto: Tip Top Sailing

Last modified: 27 november 2013
Sluiten