Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

North Sea Kitchen nieuw tijdens zeil regatta

11:05

North Sea Regatta

De Delta Lloyd North Sea Regatta breidt uit met ‘North Sea Kitchen’. Gedurende het pinksterweekend presenteren verschillende topkoks en restaurants aan de Scheveningse kade (Hellingweg) hun kookkunsten.

Met North Sea Kitchen tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta wordt bezoekers de mogelijkheid geboden om tijdens het pinksterweekend meer dan ooit te kunnen genieten van het grootste zeilevenement langs de Nederlandse kust. Het programma van het culinaire evenement is volop in ontwikkeling, maar inmiddels hebben diverse restaurants toegezegd graag te willen meedoen.
SFEER
Gedurende het hele pinksterweekend is North Sea Kitchen gratis toegankelijk en kan men genieten van de sfeer in de haven, muzikaal entertainment, diverse (kinder)activiteiten en een gevarieerd aanbod van de deelnemende restaurants: van een betaalbaar goed glas wijn en de mooiste oesters, tot het beste patatje met mayonaise met een ijskoud biertje.
GEVARIEERD
Frans Sluyters, organisator van de Delta Lloyd North Sea Regatta:“Al sinds het bestaan van North Sea Regatta dragen wij als organisatie zorg voor een warm welkom van de duizenden zeilers in Scheveningen. Met het toevoegen van North Sea Kitchen met een gevarieerd aanbod willen we een breed publiek, jong en oud, de mogelijkheid bieden letterlijk en figuurlijk de sfeer te proeven van het prachtige evenement. Wat is er mooier dan tijdens het pinksterweekend onder het genot van heerlijke culinaire hoogstandjes te genieten van de ambiance in de Scheveningse haven?”
KITEN
De Delta Lloyd North Sea Regatta is het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust.Op 7 mei zal worden gestart met de traditionele Vuurschepenrace tussen Scheveningen en het Engelse Harwich en tijdens het pinksterweekend, van 17 tot en met 20 mei starten de zeilwedstrijden voor de Scheveningse kust. Op verschillende banen direct voor de kust van Scheveningen wordt door meer dan 2.500 zeilers gestreden om de prijzen, waarbij er dagelijks meerdere wedstrijden worden gevaren. Ook zullen deelnemers vanaf het strand gaan kiten, als nieuwste discipline.
Voor meer informatie: www.dlnsr.nl.

Last modified: 1 mei 2013
Sluiten