Actueel, Nieuws

Nomineer de Zeiler van het Jaar

07:48

De Conny van Rietschoten trofee wordt dit jaar op 1 december uitgereikt aan de Zeiler van het Jaar. De Conny van Rietschoten Trofee is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze zeilsport-prijzen van Nederland. Op dezelfde avond worden ook de zeilcoach van het jaar en de mediaprijs uitgereikt. De Zeiler van het Jaar ceremonie vindt dit jaar plaats in de Passenger Terminal Amsterdam.

Zeiltalenten van het jaar

Conny van Rietschoten TrofeeConny van Rietschoten Trofee – ‘Zeiler (m/v) van het Jaar’

De Conny van Rietschoten Trofee wordt toegekend aan één of meerdere personen die (gezamenlijk) een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in de zeilsport. Vorig jaar ging de prijs naar Laser zeiler Nicholas Heiner. Nomineer hier de Zeiler van het Jaar 2015.

Flyer Trofee – Jeugdtalent van het jaar

De trofee wordt toegekend aan het talent van het jaar dat in het kalenderjaar waarin hij of zij is genomineerd gedurende dat hele kalenderjaar 21 jaar of jonger is. Deze persoon is een andere dan de Zeiler (m/v) van het Jaar. Nomineer hier.

Coach van het Jaar

Via de site Zeiler van het Jaar zijn nominaties uit te brengen voor de Coach van het Jaar.

Mediaprijs

Sinds vorig jaar kan er ook gestemd worden voor de Mediaprijs. In aanmerking komen makers van geschreven of audiovisuele media of radio zoals journalisten, filmmakers en schrijvers die de Watersport actief promoten. Nomineer hier voor de Mediaprijs.

Maas Trofee

Als laatste reikt de KRZV De Maas een oeuvreprijs uit aan een persoon of meerdere personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport. De jury kent de prijs rechtstreeks toe zonder nominaties.

 

 

Last modified: 3 november 2015
Sluiten