Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Nog plekken vrij voor de Vertrekkersdag

18:05

Voor de Vertrekkersdag van 2013 zijn nog plekken vrij. Heeft u zich al opgegeven? De Vertrekkersdag is voor zeilers die in 2013 of 2014 een zeilreis maken van minstens een jaar. In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers (NVvT) organiseert Zeilen een dagvullend programma voor vertrekkers. U kunt genieten van presentaties van ex-vertrekkers en verschillende workshops volgen.

Workshops

Voor de workshops kunt u zich aanmelden voor thema’s als communicatie, routering, veiligheid, meteorologie en technische uitrusting, maar ook medische onderwerpen, kinderen aan boord en het maken van een website.

Ionian, Griekenland

Publicatie van uw reis

Tijdens de informatiedag kunt u van de redactie adviezen krijgen voor het schrijven van een succesvol artikel. Op een latere datum zijn er zogenaamde verdiepingsworkshops van de NVvT. Informatie daarover ontvangt u op 16 november.

Inschrijven

Deelname staat open voor ‘vertrekkers’ die in 2014 een zeilreis gaan maken van minimaal een jaar. Ook degenen die al concrete plannen hebben om in 2015 aan een dergelijk avontuur te beginnen, kunnen zich aanmelden. Het maximum aantal deelnemers is 120. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan hebben de vertrekkers van 2014 voorrang. Na inschrijving ontvangt u, ter voorbereiding op de dag, een vragenformulier. Inschrijven kan uiterlijk tot 15 november 2013 via www.toerzeilers.nl

Fotografie: Stijn Tettero

 

Last modified: 6 november 2013
Sluiten