Actueel, Nieuws

Nieuw seizoen van VaarTV

13:34

Het nieuwe seizoen van VaarTV, gaat op zaterdag 17 januari 2015 om 17.00 uur op RTL4 van start. Vivian Slingerland en Epco Ongering nemen u mee het water op in de mooiste regio’s ons waterrijke land. Vivian verkent het gebied en stapt aan boord bij de meest uiteenlopende watersporters. Samen bezoeken  Vivian en Epco diverse watersportbeurzen in binnen- en buitenland, belichten noviteiten en horen van bezoekers hoe zij zich voorbereiden op het komende watersportseizoen. Als watersport deskundige test Epco de nieuwste modellen boten en praat met watersporters over tips voor het onderhoud van hun boot.

Nieuw dit jaar

VaarTV neemt de kijker ook mee in de winter. Ze nemen een kijkje bij de IJspegel Trophy en De Telegraaf Michiel de Ruyter Memorial Race. Dit seizoen wordt er ook aandacht besteed aan onderwerpen die in het bijzonder de jeugd aanspreken. Daarom bezocht VaarTV bijvoorbeeld de waterscouts tijdens hun jaarlijkse internationale treffen ‘Nawaka’.

Drone in VaarTV“Na zoveel jaren TV maken op het water, is elke opnamedag toch weer een feest. Op het water zijn mensen zoveel vrolijker. Dat geldt voor de mensen voor de camera, maar zeker ook voor die er achter,” aldus Epco Ongering.

Vivian Slingerland, is onder meer bekend van YachtVision en VaarTV. “We hebben afgelopen jaar weer  prachtige dagen gehad, zowel zonnig als niet zonnig en konden daardoor mooie beelden in de regio’s maken”. Het is enorm inspirerend om met mensen te praten die hun vrije tijd doorbrengen op het water. Je voelt je gelijk vrij, ook al ben je soms maar 5 minuten van huis. We hebben dit jaar ook gebruik gemaakt van een drone, zo krijg je een indruk in wat voor prachtige omgeving je soms aan het varen bent.”

‘VaarTV’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 17 januari 2015  tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14.00 uur en 14.30 uur op RTL 4 te zien. 

 

Foto: VaarTV

Last modified: 17 januari 2015
Sluiten