Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Netwerk versterkt met een Belgisch team in de Transat 6.50

10:38

Bert BossynsBert Bossyns en Jonas Gerckens zeilen met de Netwerkkleuren in de volgende Transat 6.50 – Douarnenez – Lanzarote – Pointe A Pitre.

Bossyns & Gerckens

Sinds 2011 sponsort Netwerk NV Bert Bossyns in zijn campagne van de Transat 6.50, de uithoudingsrace bij uitstek. Netwerk ziet Bossyns als verpersoonlijking van de bedrijfsslogan ‘always a great job’, zeker in de zeilsport. Vanaf 15 september 2013 zal ook de Franstalige Jonas Gerckens onder de blauwe Netwerk vlag varen.

De twee zeilers vullen elkaar goed aan en getuigen al heel lang van een maximale inzet. Zij zullen ieder op de hun vertrouwde boot aan de start komen, dankzij de ruggensteun van dit projectsourcingskantoor voor technische omgevingen.

Jonas GerckensNetwerk

‘De inzet van het Belgische team in deze Transat 6.50 die in oktober gaat starten, toont aan dat we geloven in onze zeilers en in de zeilsport in dit land.” zegt Stijn De Loore, eigenaar, van Netwerk NV. ‘Investeren in talenten, mensen kansen geven zich te ontplooien en hen doorgroeimogelijkheden aanreiken naar het hoogste, professionele niveau, zijn voor Netwerk NV van doorslaggevend belang geweest in deze beslissing.”

Bossyns en Gerckens starten op 13 oktober 2013 om 13.00 uur in Douarnenez Frankrijk, elk voor een race, om tegen eind november 2013 in Pointe Pitre Guadeloupe – Antillen aan te komen. De twee zeilers wacht een oversteek van ca. 7800 km, alleen op hun 6,5 meter lange raceboot. Met een niet te vergeten bikkelharde concurrentie in de extreme omgeving van de Atlantische oceaan.

Foto’s: Bert Bossyns en Jonas Gerckens

Last modified: 18 september 2013
Sluiten