Actueel, Nieuws

MYS – Total Yacht Care Snertdag

07:42

MYS – Total Yacht Care organiseert traditiegetrouw aan het begin van het nieuwe jaar de MYS Snertdag. Een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers. Zaterdag 10 januari bent u vanaf 09:30 uur welkom bij MYS in Medemblik.

Bezoekers kunnen tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor onder andere interieurbouw, navigatie systemen en dek vernieuwing. Ook kunnen ideeën voor poetswerk, spuitwerk en antifouling worden doorgenomen zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Daarnaast is het mogelijk een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. Sevenstar Contest Cup 2013En natuurlijk ontbreekt de erwtensoep niet.

Programma

Lezingen

10:30 – 11:15 uur Verzekerd op weg, Het Schadeherstel Netwerk, door Erik Mesman, Senior Acceptatiespecialist Pleziervaartuigen bij Delta Lloyd
13:00 – 14:00 uur Refit van de Luna Verde (Contest 50CS):  onderhoud en aanpassingen na een wereldomzeiling, door de heer Viegers
14:00 – 15:00 uur Materiaal en constructie van moderne High Tech lijnen, door Pieter Kok van Rake Rigging

 

Rondleidingen Contest Yachts

10:00 uur – 11:30 uur     rondleiding over de werf van Contest Yachts

12:30 uur – 14:00 uur     rondleiding over de werf van Contest Yachts

14:30 uur – 16:00 uur    rondleiding over de werf van Contest Yachts

Aanmelden

MYS verzoekt u vriendelijk een mail te sturen naar info@mys.nl om u aan te melden voor de MYS SNERTDAG onder vermelding van uw naam en het aantal personen. MYS verneemt graag of u een rondleiding wilt bijwonen en zo  ja, op welk tijdstip zodat er rekening gehouden kan worden met de grootte van de groepen. Kinderen zijn welkom!

Last modified: 31 december 2014
Sluiten