Nieuws

‘Mean’ De Ridder “een blij man”

Peter de Ridder raast aan het roer van zijn nieuwe Mean Machine, een TransPac 52, langs menig duur betaalde America's Cup stuurman. Tijdens de vorige week verzeilde Athens Trophy, onderdeel van de wedstrijdserie Breitling Medcup, dwong hij mannen als Russell Coutts en Paul Cayard met een serie van 3-3-1-2-1-9-2-3 pas op de plaats te maken.

11:56

(Foto: www.medcup.org)
Peter de Ridder raast aan het roer van zijn nieuwe Mean Machine, een TransPac 52, langs menig duur betaalde America’s Cup stuurman. Tijdens de vorige week verzeilde Athens Trophy, onderdeel van de wedstrijdserie Breitling Medcup, dwong hij mannen als Russell Coutts en Paul Cayard met een serie van 3-3-1-2-1-9-2-3 pas op de plaats te maken.

Het is de tweede evenement van de serie van zes dat De Ridder op zijn naam weet te zetten. Met alleen nog het evenement op Ibiza in het verschiet, heeft het Mean Machine team een aardige puntenvoorsprong opgebouwd op de grootste concurrent, Warpath, met aan het roer niemand minder dan Dean Barker. “Ik ben een blij man”, lichtte De Ridder zijn overwinning toe.

(Foto: www.medcup.org)

Last modified: 4 september 2007
Sluiten