Actueel, Nieuws

Bach Yachting is dealer McConaghy Boats

10:23

Invictus, Ker 40+

Bach Yachting International is sinds dit voorjaar dealer voor de Benelux van McConaghy Boats Australia. McConaghy is een van de wereldleiders in composiet technologie en heeft een gevestigde naam in de performance en racing yacht markt.

Invictus, Ker 40+

Invictus, Ker 40+

Directeur Bach Yachting International, Jascha Bach: “De range van McConaghy Yachts is een heel mooie aanvulling op ons huidige aanbod van nieuwe zeiljachten. We zijn trots dat dit mooie merk, dat haar sporen heeft verdient in de performance zeilmarkt, deze samenwerking aangaat. Met dit merk kunnen wij zeiljachten bieden aan topzeilers en sportieve zeilteams, maar ook aan zeilers die met een spectaculaire catamaran willen cruisen.”

Ontwerpen van McCogaghy

McConaghy werkt met ontwerpers Jason Ker & Mark Mills die veel winnende ontwerpen op hun naam hebben staan. Nieuwe jachten die hoge ogen gooien zijn de MC31 en de Ker 40. De MC31 is ontwikkeld na de zeer succesvolle MC38. De MC31 is een High Performance, Grand Prix racer die snel en makkelijk te varen is. De Ker 40 is speciaal gebouwd voor betere performance tijdens racen en om te winnen binnen de IRC & ORCi handicap systemen. De Ker 40 is een snel off-shore zeiljacht met grote open kuip en een praktisch, lichtgewicht en comfortabel interieur dat voldoet aan de regels van de handicap.

Naast de productie van race en performance jachten richt McConaghy haar pijlen nu ook op de productie van cruising yachts. McConaghy heeft een productielijn van 50-60 & 90 voet catamarans ontwikkelt naar ontwerp van Jason Ker.  Moderne en stijlvolle jachten die geschikt zijn om veilig, comfortabel en snel grote reizen te maken.

McConaghy Boats startte haar bedrijf 45 jaar geleden in Australië en heeft vestigingen in Sydney, Zhuhai (China) en kantoren in Hong Kong en Macau. De laatste 10 jaar werden er meer dan 900 boten gebouwd. Met de nieuwe productiewerf in China staat McConaghyBoats vooraan in de efficiente bouw van racers en high performance yachts.

Last modified: 25 april 2016
Sluiten