Nieuws

Maarten Velthoen Koninklijk onderscheiden

10:07

Maarten Velthoen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Dat gebeurde op zondag 15 januari tijdens de receptie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van zijn scoutinggroep Karel Doorman in Bergen op Zoom.

 Bron: BN De Stem

Maarten Velthoen heeft binnen het Watersportverbond een aantal belangrijke bestuurlijke functies vervuld. Daarnaast heeft hij zich in allerlei functies zeer verdienstelijk gemaakt voor Scouting Nederland.

Van 1989 tot 1997 is Maarten bestuurslid geweest van de Regio Deltawateren van het Watersportverbond, waarvan de laatste twee jaar als voorzitter. In die jaren is hij ook voorzitter geweest van het Breed Overleg Deltawateren. Van 1996 tot aan zijn terugtreden in 2004 is hij lid geweest van het hoofdbestuur van het Watersportverbond.

Velen zullen Maarten Velthoen kennen als een aimabele, oprechte vent, die zich buitengewoon actief heeft opgesteld als behartiger van de belangen van de watersport. Bestuur en medewerkers van het Watersportverbond feliciteren hem dan ook van harte met deze zeer verdiende onderscheiding.

Bron: www.watersportverbond.nl

Last modified: 1 februari 2012
Sluiten