Nieuws, Zeilen nieuws

Loop stage bij Zeilen.nl

10:57

We zoeken voor het dynamische sportcluster van Sanoma Media een meewerk stagiair(e) die gek is van social media en sport.

Je gaat meewerken aan het onderhouden en uitbreiden van de socialmedia kanalen voor Hockey.nl, Golf.nl, deHoefslag.nl en Zeilen.nl.

Tot je werkzaamheden behoren:
– Schrijven en plaatsen van redactionele content voor socialmedia voor vier titels.
– Werkt nauw samen met marketing en elke redactie.
– Denkt mee over manieren om zoveel mogelijk nieuwe members en likes te werven.
– Bezoekcijfers rapporteren en interpreteren via Google Analytics.
– Onderzoek welke rol socialmedia inneemt bij bezoekers in hun sportactiviteiten.

Wij bieden:
• Een leerzame stage van minimaal vijf maanden.
• Full time (vijf dagen per week, waarbij je de mogelijkheid wordt geboden tussentijds vrij te vragen voor tentamens of vakantie).
• Ingangsdatum: januari 2013.
• De vergoeding wordt vastgesteld volgens de officiële richtlijnen van Sanoma Media.

Functie-eisen:
• Je volgt een relevante opleiding, zoals een marketing- en/of communicatieopleiding, digitale media, interactieve media of media & informatie management.
• Minimaal HBO-niveau.
• Je weet alles van socialmedia en de laatste ontwikkelingen op internet.
• Affiniteit met sport. • Enige ervaring met Photoshop, PowerPoint, Excel en eventueel WordPress is gewenst.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).

Herken jij je in dit profiel?
Mail dan een uitgebreide motivatie en C.V. naar Erik.Dijkman@sanomamedia.nl of bel naar 088- 751 8589 als je vragen hebt.

Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%). Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine. Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/SanomaMediaNL

 

Last modified: 16 december 2014
Sluiten