Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Kaagweek verwacht veel deelnemers

08:20

Op de Kaagsociëteit worden ruim 200 boten aan de start van de 94e editie van de Kaagweek verwacht. Deelnemers van jong tot oud, van Optimist tot Regenboog. Dit jaar zijn tijdens de Kaagweek sinds lange tijd de Star, de O-Jol en de Schakel weer vertegenwoordigd. De Kaagweek is van 17 tot en met 20 juli.

Programma

KaagweekOp vrijdag, zaterdag en zondag worden rond 17.30 uur de traditionele Holland-Friesland teamwedstrijden in de Regenboogklasse gevaren, de eerste start wordt door de commissaris van de Koning de heer Smit gestart. Voor iedere zeilklasse vinden er elke dag twee starts plaats. Op zondag is er alleen een start in de ochtend met vervolgens in de middag de prijsuitreiking.

Activiteiten op de wal

Het evenement wordt georganiseerd vanaf de Kaagsociëteit. Voor de jeugd zijn er gedurende deze dagen diverse kinderactiviteiten op de wal en op het water, zoals een luchtkasteel, schminken, waterballen en op zaterdag van 16.00 uur tot 17.30 uur een heuse KidsKaagDisco. Verder kunt u van een hapje en drankje genieten tijdens de aftersail borrel, ’s avonds heerlijk eten en elke avond is er vanaf 20.30 uur live muziek met een afwisselend programma.

Meer informatie en het volledige programma op www.kaagweek.nl

Foto: Kaagweek

 

Last modified: 8 juli 2014
Sluiten