Nieuws

Janneke en Wietze wonen op hun zeilboot

Vroeg in het leven beginnen met sparen om later je dromen waar te maken

13:06

Wonen op een zeilboot

Wonen op het water kan een oplossing zijn voor de huidige woningnood in Nederland. Er zijn honderden Nederlanders die wonen op een boot in zowel binnen- als buitenland. Niet iedereen doet dat omdat de nood hoog is. Velen van hen kiezen bewust fulltime voor het bootleven. Zij houden van de natuur, vrijheid en de rust van het water. Komende weken delen wij wat inspirerende verhalen van deze interessante waterbewoners.

Deze keer kijken we naar een vlog van Suus van Geluk op het Water. Zij interviewt Janneke en Wietze over hun leven aan boord. Zij hebben met hun zeilboot de hele wereld al gezien en vele van jullie kennen hun ook al via hun blogs op Zeilen.

Met deze video kunnen jullie een kijkje nemen aan boord van hun zeilboot. Ze geven tips over hoe je je boot kunt isoleren. Ze vertellen hoe je maar beter vroeg in het leven kunt beginnen met sparen om later je dromen waar te maken. Uiteraard vertellen zij ook over alle reisbestemmingen waar ze al geweest zijn.

Op jonge leeftijd hebben wij elkaar ontmoet en toen waren we er allebei al achter dat we enorme workaholics waren en dat we onszelf kapot zouden werken tegen ons 65e. Dat moest veranderen.

Veel kijkplezier!

Tags: , , Last modified: 13 december 2023
Sluiten