Actueel, Nieuws

Jachthaven Nauerna wint Zaanse startersprijs

13:32

Jachthaven Nauerna heeft de Zaanse Startersprijs 2014 in de wacht gesleept, een jaarlijkse verkiezing ondersteund door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. Volgens de jury draagt de jachthaven bij aan de ontwikkeling van het toerisme in de Zaanstreek en maakt hij Nauerna meer aantrekkelijk voor de mensen die er wonen.

Zaanse Startersprijs 2014. Foto: Jolanda FisserHavenmeester Pepijn Doeswijk nam in 2011 de geheel vervallen jachthaven Nauerna over, een jachthaven waar volgens hem potentie in zat. Uit het juryrapport: “Ik zal u de details besparen van de stormen die hij, samen met zijn partner, bedwongen heeft, maar wij als jury stonden af en toe met onze oren te klapperen. En daar in Nauerna is nu een jachthaven met een geheel andere uitstraling; met een compleet nieuw ingericht steigerplan, uitgebreid van 200 naar 380 ligplaatsen. Gericht op het middensegment met alle moderne benodigdheden die de watersporter van tegenwoordig wenst.”

De prijs bestaat naast de eer uit een cheque van € 2.500, een cheque t.w.v. € 1.599 voor een gratis advertorial in het zakenmagazine Zaanbusiness en een kunstvoorwerp als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing.

 

Foto: Jolanda Fisser

Last modified: 6 november 2014
Sluiten