Actueel, Nieuws

Jachthaven Nauerna genomineerd voor Startersprijs

12:43

Jachthaven Nauerna is een van de drie kandidaten die is geselecteerd voor de Zaanse Startersprijs. Op dinsdag 4 november wordt tijdens de 26e Zaanse Ondernemersdag in de Affuitenhal op het Hembrugterrein Zaandam de winnaar bekend gemaakt van de zevende Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem, een geldbedrag van 2500 euro, een kunstvoorwerp en een gratis advertorial ter waarde van 1599 euro in Zaanbusiness. De prijs zal worden overhandigd door de burgemeester gemeente Zaanstad Geke Faber.

Hannah van Doorn en Pepijn DoeswijkDe Zaanse Startersprijs is een jaarlijkse verkiezing met ondersteuning van het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. Kandidaten konden zichzelf aanmelden, of aangemeld worden. Momenteel zijn de drie Zaanse bedrijven Jachthaven Nauerna BV, OBI4wan BV en Uzurii Luxury Footwear BV in de race voor de Zaanse Startersprijs 2014.

In totaal heeft de jury zeventien aanmeldingen ontvangen. Na een gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten, een zogenoemde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld. Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met die ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd.

Last modified: 15 oktober 2014
Sluiten