Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Hutting Yachts Cruising Day 2013

10:50

Verre reizen over zee, de beleving en het realiseren van de ultieme droom staan centraal tijdens de Hutting Yachts Cruising Day 2013. Iedereen is welkom om onder het genot van een werelds-hapje kennis te maken met het Hutting-team en haar ambities.

Hutting Yachts

Informatieve dag

Tijdens de Cruising day kunt u een kijkje nemen in en op de Hutting jachten, verhalen delen met zeezeilers, informatieve lezingen bijwonen, kennis maken met interessante producten maar ook spreken met de vakmensen die de schepen bouwen en onderhouden. Het Hutting-team bestaat uit ervaringsdeskundigen, architecten, bouwers en productspecialisten. Zij adviseren en inspireren u graag en staan open voor al uw vragen.

U kunt kennis maken met het meest recente project onder de noemer Hutting-Specials. Dit omvat de bouw van een 9.5m Limousine-tender getekend door Frank Laupman en Van Oossanen Naval Architects. Deze tender wordt custom-build afgestemd op een megajacht, welke momenteel in Italië in aanbouw is.

De specialisten van Hutting Yachts geven in het kader van volledige refit, uitleg over de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw schip, van het vervangen van teakdekken tot het smeren van lieren of het spuiten van romp en opbouw.

Op zaterdag 12 oktober heeft de jachtwerf vanaf 10.30 uur  haar deuren geopend om u een leuke, inspirerende en vooral informatieve dag te bezorgen. Hutting Yachts is gelegen aan de Stienplaat 3 te Makkum en kan zonder inschrijving worden bezocht. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hutting-yachts.nl

Fotografie: M. Haferkamp

Last modified: 18 september 2013
Sluiten