Actueel, Nieuws

Hoge opbrengst KNRM benefietgala

13:16

Het jaarlijkse KNRM-benefietgala heeft de vrijwilligersorganisatie € 514.112 aan donaties opgeleverd. De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij besteedt het geld aan investeringen die de veiligheid van de 1.300 vrijwilligers ten goede komen. Commercieel directeur Stephan Stokkermans van Huis ter Duin overhandigde in zijn Grand Hotel de cheque aan Cees van Duyvendijk, voorzitter van de KNRM.

Zo’n 500 gasten kwamen op het benefietgala af. In de middag maakte een deel van de galagasten kennis met de KNRM door mee te doen aan een oefening op zee, met vier reddingboten en een helikopter. ’s Avonds waren er onder meer optredens van de Marinierskapel, Roué Verveer, LA The Voices en Lee Towers.

Het resultaat van de avond is voornamelijk bepaald door de tafelverkoop aan uiteenlopende bedrijven en particulieren. Door een veiling en een loterij is de opbrengst nog verder verhoogd. Opvallende veilingstukken zijn een groepsbezoek aan Het Torentje met een persoonlijke rondleiding door minister-president Mark Rutte en een zeereis met een onderzeeër van de Koninklijke Marine.

Tags: Last modified: 6 december 2015
Sluiten