Actueel, Nieuws

Grootse Belgian Boat Show verwacht

13:20

De Belgische watersportbeurs Belgian Boat Show verwacht een grootse beurs. In de komende editie zijn er meer dan 200 exposanten op een beurs van 25.000 vierkante meter. De beurs is van 14 tot en met 16 en van 20 tot en met 22 februari 2015 in Gent, België.

Geslaagde koerswijziging

belgianboatshowDe nieuwe hallenindeling en een publieksactie heeft voor editie 2015 het vertrouwen opgevijzeld bij de exposanten. Alle aspecten van de watersport zijn aanwezig op de beurs. Motorboten, zeiljachten, dinghies en snelle sportboten zijn aanwezig, maar ook actiesporten als kiten, surfen en catamaranzeilen zijn vertegenwoordigd. Veel watersportscholen en overheidsdiensten zijn eveneens op de beurs aanwezig.

“Om de oude trailerbare boten een kortere weg te laten vinden naar een nieuw publiek, hebben we het tweedehands event binnen de beurs ontwikkeld,” zegt Christophe Coseyns, sales executive van de Belgian Boat Show. “Daarnaast is de indoor beleving nooit zo sterk geweest. Stand up paddle, zeilen en windsurfen en zelfs aquaballen in het demobad. Iedereen kan zijn boarding capriolen tonen op de wavesurfer. We organiseren een (droog) behendigheidparcours, de Belgian Boat Show Games waaraan iedereen gratis kan meedoen.”

In de Boat Point, de zone voor lezingen en demonstraties vlak bij de ingang van de beurs, zijn geregeld voorstellingen en lezingen die alle passanten gratis kunnen volgen.

Meer informatie over de beurs kunt u vinden op www.belgianboatshow.be

 

Last modified: 17 maart 2016
Sluiten