Nieuws

Gratis presentatie tijdens Delta Lloyd Regatta

Na het succes van zijn presentaties over de Vendée Globe tijdens de Hiswa, gaat Hans Bouscholte tijdens de Delta Lloyd Regatta dieper in op de Volvo Ocean Race. Toegang gratis!

14:58

Tijdens de Hiswa in de RAI van afgelopen maart verzorgde Hans Bouscholte (Whitbread, Figaro, Tour de France a Voile en veel meer) op de Zeilen-stand enkele presentaties over de Vendée Globe. Hij vertelde over de tactiek, de race zelf, maar vooral ook over de zeilers en het leven aan boord. Zijn presentaties werden iedere dag druk bezocht.

 

Morgen geeft hij voor Zeilen twee presentaties, ditmaal over de Volvo Ocean Race. De presentaties vinden plaats in Het Wapen van Medemblik, van 12.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur.

 

Het Wapen van Medemblik vindt u aan de Oosterhaven 1 te Medemblik, telefoonnummer 0227-543844. Meer informatie vindt u op www.evenementenmedemblik.nl

Zaterdag 30 en zondag 31 mei is er nog veel meer te beleven in Medemblik. Natuurlijk op het water en in de havens, maar ook in de stad. Beleef wedstrijdzeilen in een simulator of kom ‘whiken’, een nieuwe sensatie: zeilen op een ligfiets. Bezoek de nautische markt, doe mee aan de wedstrijd zeilhijsen of luister naar de havenkoren. En ook voor kinderen is er een programma: piraten schminken, waterverhalen, Oudhollandse spelletjes en veel meer.

Last modified: 29 mei 2009
Sluiten