Actueel, Nieuws

Garmin zoekt testers voor nieuwe camera

11:26

Garmin start een grootschalig testprogramma gekoppeld aan de introductie van de nieuwe Garmin VIRB Elite actioncamera. De VIRB Elite actioncamera is sinds enkele maanden verkrijgbaar en is ontworpen om in alle omstandigheden te filmen. Om de VIRB Elite te testen, zoekt Garmin 50 vrijwilligers die feedback geven en de eigenschappen van deze camera keuren.

Testperiode

Garmin_VirbElite_FaceNa een wervingsperiode ontvangen de 50 geselecteerde testers uit verschillende disciplines een gratis VIRB Elite camera om hun eigen video’s te maken en te publiceren op de speciale website voor het testprogramma. De testers geven feedback over de zes basiscriteria voor een actioncamera: beeldkwaliteit, batterijduur, robuustheid/waterbestendigheid, hanteerbaarheid/gebruiksgemak, connectiviteit/extra functies en bewerkingssoftware (VIRB Edit).

Iedereen kan zich aanmelden voor het testprogramma, voor het filmen van sportactiviteiten, favoriete vrijetijdsbesteding of avonturen tijdens het reizen. Het programma loopt een aantal maanden om de vooruitgang die de amateurfilmers boeken in de kwaliteit van hun video’s goed te kunnen volgen.

De VIRB Elite actioncamera

De veelzijdige VIRB camera is ontwikkeld om een zeer grote doelgroep aan te spreken. Straatcultuur, skateboarden, BMX, skiën, surfen, snowboarden, mountainbiken, motorrijden, voetbal, rugby, trek- en wandeltochten, paragliden, zweefvliegen, duiken, kitesurfen en natuurlijk zeilen.

Garmin_VirbElite_Top“Om deze reden en om de test zo representatief mogelijk te maken, wil Garmin alle gebruikersgroepen in staat stellen om deze camera tijdens het beoefenen van hun passies in al zijn facetten te testen. Alle sportfanaten zijn daarom zonder uitzondering van harte uitgenodigd om deel te nemen,” aldus Garmin.

Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u kijken op www.TryGarminVIRB.nl

Last modified: 2 mei 2014
Sluiten