Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Fotoclinic Waddenzee

09:55

Texelstroom

TexelstroomOp de Waddenzee is de in 1906 gebouwde loodsbotter Texelstroom een opvallende verschijning. Meer dan vijftig jaar beloodste dit zeilschip de woeste wateren rond Texel. Op 8 septemberorganiseert de Stichting Behoud Loodsvaartuig Texelstroom een speciale fotoclinic aan boord van de Texelstroom.

TexelstroomOp de Waddenzee is de in 1906 gebouwde loodsbotter Texelstroom een opvallende verschijning. Meer dan vijftig jaar beloodste dit zeilschip de woeste wateren rond Texel. Op 8 september organiseert de Stichting Behoud Loodsvaartuig Texelstroom een speciale fotoclinic aan boord van de Texelstroom.

Historisch vaartuig
De Loodsbotter vaart vanuit de haven van Oudeschild op het fotogenieke Waddeneiland Texel. Tijdens de clinic gaat u niet alleen oefenen met het vastleggen van een historisch vaartuig en zijn bemanning, maar ook van de schitterende natuur op de Wadden. Wilt u niet alleen genieten van een indrukwekkend traditioneel vaartuig onder zeil, maar dit beeld ook goed vastleggen en tegelijk de stichting steunen, meldt u dan aan bij de Stichting Behoud Loodsvaartuig Texelstroom. Stuur een e-mail met uw gegevens naar texelstroom@gmail.com o.v.v. fotoclinic. Aanmelden is ook mogelijk via www.klaaswiersma.nl.

Foto en nadere informatie: www.texelstroom.nl

Last modified: 24 augustus 2012
Sluiten