Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Estland is partnerland Hanseboot

13:29

Weinig zeilers weten hoe mooi de kust van Estland is en daar wil deze Baltische staat verandering in brengen. Estland is daarom het partnerland van de 54e Hamburg International Boat Show. Estland presenteert zich in hal B6, met een nationaal paviljoen van meer dan 700 vierkante meter en een uitgebreid randprogramma .

HANSEBOOT 2012Hanseboot blij met Estse partner

‘We zijn verheugd om Estland te mogen verwelkomen als ons partnerland dit jaar,” zegt Heiko Zimmermann, Hanseboot projectmanager. ‘Estland is een perfecte match voor de internationale bootshow, met onze focus op de Baltische regio, Scandinavië en de Baltische staten.” Bezoekers uit het partnerland Estland en uit Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland hebben gratis toegang op vertoon van hun identiteitskaart of paspoort.

Estland

Estland is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en watersport. Het heeft ongeveer 3800 kilometer kustlijn, met tal van grote en kleine baaien, zeestraten, duizenden eilanden en 2000 rivieren en beken. Daarbij is de Estse kust zeer goed in kaart gebracht. Het is een klein opkomend land en in de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe jachthavens gebouwd.

Hanseboot

Hanseboot, de Hamburg International Boat Show, is van 26 oktober tot 3 november 2013 met als thema de noordelijke wateren en Noord- lifestyle. De 54e Hamburg International Boat Show presenteert nieuwe boten en jachten en geeft informatie over trends en innovaties in de watersport. Hanseboot is dagelijks geopend 10:00-18:00 en van 10:00 tot 20:00 uur op de woensdag.Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.hanseboot.de

Last modified: 16 september 2013
Sluiten