Nieuws

Dit zijn jullie goede voornemens voor 2024

Veel mijlen maken, klussen, vertrekken...

11:00

In een Facebookpost vroegen we of jullie nog goede voornemers hebben voor dit jaar. Eindelijk dat (schoonmaak)klusje onder handen nemen waar je al een poos tegenaan hikt? Een gezellige opstapper zoeken? Die ene droomboot kopen? De stap zetten om een nieuwe thuishaven te zoeken? Vertrekken? Wij waren benieuwd op welke manier jullie het roer in 2024 gaan omgooien. Hieronder lees je over jullie plannen voor komend jaar!

Joris
“Veel gaan zeilen. Met mijn zeilmaat op Den Allard, niet onbekend in de zeilwereld.”

Sailing Skye
“De boot een complete opknapbeurt geven van binnen en van buiten. Dat staat al een jaar of drie op de lijst…”

Martien
“Nadat we afgelopen jaar het Groningen Wad hebben verkend. Willen we dit jaar naar het Duitse Wad.”

Denise 
“Wij gaan op 15 juni vertrekken met onze Zelos.”

Femmie
“Ik hou het simpel, een nieuw luik en een nieuwe buiskap.”

SV Beautje
“Wij gaan vertrekken. Samen met onze twee katten het grote onbekende ontdekken. Eerst met de boot naar de Middellandse zee en wanneer het echt bevalt, door met de oversteek over de Atlantische Oceaan. Momenteel is het vooral erg druk en hectisch, maar wat kijken wij uit naar dat moment van klaar zijn om echt de trossen los te gooien en op weg te gaan om nieuwe herinneringen te maken.”

Cor 
“Ik ben binnenvaartschipper. Op 31-12 hebben we een aanbetaling gedaan voor een Fountaine Pajot Lucia 40. Als ons binnenvaartschip verkocht is, willen we vertrekken. Waarheen is nog onbekend.”

Windrose Nederland
“Wij vertrekken in april of mei voor een grote wereld omzeiling voor onbepaalde tijd en hopen alle kapen te ronden. Maar eerst de salon-  en stuurhuiskussens stofferen en alle apparatuur aan ons nieuwe Victron-pakket en MG-accu’s aansluiten.”

Marjolein
“Onze net gekochte 46-voeter opknappen!”

Sailing Awa
“Meer mijlen maken, minder klussen. En maar even vergeten dat dat eigenlijk hand in hand gaat…”

Chris 
“Ben al vertrokken.”

Martine
“Onze onderzijde met antifouling wordt momenteel kaalgehaald. De buiskap vervangen. Nieuwe accu’s i.v.m. alleen maar lichtaccuus. En dit jaar weer heerlijk zeilen.”

Heb jij nog goede voornemens voor 2024? Laat het ons weten in een reactie!

Last modified: 7 januari 2024
Sluiten