Nieuws

Delta Lloyd Regatta 29 mei op tv

Op zondag 29 mei wordt de Delta Lloyd Regatta uitgezonden op televisie door RTV Noord-Holland. De Regatta heeft plaatsgevonden van afgelopen dinsdag 24 mei, de laatste wedstrijden zijn op zondag 29 mei.

10:32

In het veertig minuten durende programma geeft watersportspecialist Jur Raatjes commentaar op de belangrijkste zeilraces van het evenement. De presentatie is in handen van Olympisch zeilkampioene Marcelien de Koning en Klaas Jan Bos, sportpresentator van Noord-Holland Sport.

Het evenement dat deze week plaatsvindt, is van enorme waarde in de aanloop naar de Spelen van 2012 in Engeland. De regatta is een van de selectiemomenten. De camera’s worden vooral gericht op de 470-teams van Lobke Berkhout en Lisa Westerhof en Sven en Kalle Koster en daarnaast op Dorian van Rijsselberge op haar surfplank.

De uitzending is te zien op RTV Noord-Holland om 17:15, 18:15 en om 19:15 uur. Na middernacht wordt de uitzending herhaald, afgewisseld door Noord-Holland Sport. De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Foto: Richard Langdon
(Zita Divendal)

Last modified: 27 mei 2011
Sluiten