Actueel, Nieuws

Delta Marina viert jubileum

08:14

Delta Marina viert haar 50-jarige bestaan aan het Veerse Meer. Het feest wordt gevierd met op 5 september een receptie en op 6 september een zeilwedstrijd om de Delta Marina Cup met een feest tot slot.

Jachthaven Delta Marina

Delta Marina CupTer gelegenheid van het jubileum heeft Delta Marina een boekje laten maken. Het boekje dat op 5 september uitkomt bevat veel foto’s en beschrijft de geschiedenis van Delta Marina. Het eerste exemplaar wordt dan aangeboden aan de oorspronkelijke oprichter van de onderneming, Kees Becht.

Jachthaven Delta Marina in Kortgene aan het Veerse Meer is 50 jaar geleden gestart als eerste moderne marina in Nederland. Hedendaags is het een familiejachthaven met veel Belgische gasten, dat is gelegen op een beschutte plek aan het Veerse Meer.

Nadat de eerste Deltawerken aan beide zijden van de Zandkreek af waren, met daarmee de totstandkoming van het Veerse Meer, kwam het watersportcentrum tot ontwikkeling. Jachthaven Delta Marina ligt deels in de oude heringerichte Landbouwhaven, nu Binnenhaven genoemd.

Delta Marina Cup

De Delta Marina Cup SAIL, FUN & BEATS is een sportief zeilevenement voor jong en oud. Het evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door medewerkers van Delta Marina. De dag wordt afgesloten met een feestavond met een buffet en muziek. Alles in het teken van het 50 jarig bestaan dit jaar. Voor meer informatie kunt u kijken op www.deltamarina.nl

 

Foto: Diana.imagedesign

Last modified: 15 augustus 2014
Sluiten