Actueel, Nieuws

Watersportverbond organiseert Dag van de Watersport

07:54

Ter ere van het 125-jarig bestaan van het Watersportverbond vindt op 6 juni 2015 de Dag van de Watersport plaats. Het doel van deze dag is om de watersport te vieren, met en op watersportverenigingen, door jong en oud, top- en breedtesport, om leden en niet-leden met elkaar te verbinden en gezamenlijk een gezellige dag te beleven.

Meedoen met uw vereniging

“De eerste verenigingen hebben zich aangemeld voor de Dag van de Watersport. De teller staat nu op 106. Een resultaat om trots op te zijn en een veelbelovend begin. Veel van onze verenigingen hebben een speciaal programma opgesteld om met elkaar een fantastische dag te beleven. Zo worden er open dagen gehouden of kampioenschappen georganiseerd. Houd de website in de gaten voor de laatste updates en ontwikkelingen en om op de hoogte te blijven wat er zaterdag 6 juni bij jou in de buurt zoal te beleven is”, aldus het Watersportverbond.

Het Watersportverbond  heeft speciaal voor haar 125e verjaardag een jubileumlogo ontworpen. Daarnaast is het verbond met hun Promobuzz te vinden bij evenementen als Boot Holland, HISWA en grote zeilevenementen.

Deelnemende verenigingen

De Dag van de Watersport vindt op verschillende plekken in Nederland plaats. In onderstaande kaart wordt weergegeven welke verenigingen er op 6 juni deelnemen aan de Dag van de Watersport.

Meer informatie over de Dag van de Watersport kunt u vinden op de website van het Watersportverbond of op de speciale Facebookpagina.

 

 

 

Last modified: 25 februari 2015
Sluiten