Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Cadeaubon voor waterliefhebbers

14:41

Nationale VaarbonEen cadeau speciaal gericht op waterrecreatie. De Nationale Vaarbon is een nieuw initiatief om de watersportbranche toegankelijker te maken. De bon kan in heel Nederland ingewisseld worden en is vanaf 21 maart verkrijgbaar. De bon is te besteden om te varen, maar ook eten en overnachten aan het water is een van de mogelijkheden.

Het initiatief
Initiatiefneemster Marijke van den Broek wil met de Nationale Vaarbon de waterrecreatiebranche aantrekkelijker maken. Marijke heeft een nautisch reisbureau en merkte dat veel van haar klanten hun vrienden of familie een dagje op of rondom het water cadeau doen. ‘Met de Vaarbon bieden we waterliefhebbers volop keuze en geven we tegelijk onze collega’s in de waterrecreatiebranche een positieve impuls.’ Aldus Marijke.

Enthousiasme
Organisaties uit de waterrecreatiebranche reageren positief op het initiatief. Meer dan 50 bedrijven hebben zich al aangesloten bij de Nationale Vaarbon. De verwachting is dat het dagelijks groeiende aantal zich deze maand nog verdubbelt. Voor meer informatie over de Nationale Vaarbon en waar u de bon kunt besteden, kunt u kijken op de website van de Nationale Vaarbon.

 

Last modified: 22 maart 2013
Sluiten