Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

C-Yacht gaat zuidwaarts

10:28

C-Yacht breidt haar verkoopactiviteiten uit naar Belgie, Luxemburg en Frankrijk. De Nederlandse werf had zich eerder al in de Duitse, Italiaanse en Japanse markt gevestigd. Afgelopen voorjaar zijn de Belgische Luc Raeckelboom en de Nederlandse Laetitia den Brouwer een nieuw steunpunt gestart van de C-Yacht zeiljachten onder de naam Be-Lux C-Yacht.

C-YachtsInteresse vanuit het zuiden

Beide partijen zien veel voordelen bij de nieuwe samenwerking. ‘Deze stap is een logisch vervolg van de groeidoelstellingen van de werf. We merken de laatste jaren dat er meer en meer interesse komt voor onze schepen vanuit onze zuiderburen. We willen de service- en kwaliteitsstandaard van C-Yacht ook in het buitenland op een hoog niveau behouden, dat gaat deze samenwerking mogelijk maken.’ Aldus Jan Muller, directeur C-Yacht.

‘Service en adviseren is ons handelsmerk’ zegt Raeckelboom. Met de ruime ervaring in de watersport van Luc Raeckelboom en Laetitia den Brouwer wil C-Yacht het handelsmerk in Europa versterken. De verkoop en service activiteiten blijven bij de centrale locatie met showroom aan de IJsselmeerdijk in Lelystad.

 

 

Last modified: 26 juni 2013
Sluiten