Actueel, Nieuws

Breskens Yacht Service nieuwe importeur Wauquiez

10:15

Breskens Yacht Service is de nieuwe importeur in Nederland en België van het zeiljachtenmerk Wauquiez. For Sail Yachting is vanuit Marina Port Zélande verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland. De Belgische markt wordt door PJ-Yachting vanuit Breskens bediend. Breskens Yacht Service verzorgt de opleveringen, alle technische ondersteuning en de eventuele after sales.

Pilot Saloon 55Henri Wauquiez startte 50 jaar geleden met zijn Franse werf, zijn droom was om buitengewone boten te bouwen. Dit resulteerde in de Centurion-lijn, die bekend staat om zijn state-of-the-art toerwedstrijdjachten. Deze jachten zijn snel, wendbaar en bieden ook alle luxe en comfort voor een ontspannen vaartocht. De Centurion 57 is in 2015 bekroond tot ‘European Luxury Yacht of the Year’.

De Pilot Saloon-lijn is voorzien van een overdekte salon op het dek. Dit ‘saloon-concept’ maakt het mogelijk om ook op een regenachtige dag op dekniveau te zitten en te genieten van het uitzicht. De zeiljachten van de Franse werf zijn volgens de importeur dan ook uitermate geschikt voor de Belgische en Nederlandse wateren.

Vanaf december 2015 is het mogelijk om de Pilot Saloon 55 te bezichtigen in de showroom in Breskens. Van 5 tot 13 december is de Pilot Saloon 48 te bewonderen op de Salon Nautique de Paris. Tijdens Boot Düsseldorf zijn de Pilot Saloon 48 en de Centurion 57 op de beurs te bezichtigen. En in Zuid-Frankrijk ligt een Centurion 57 die te allen tijde bekeken kan worden.

Voor meer informatie over Wauquiez kunt u terecht bij Jachthaven Breskens en Marina Port Zélande te Ouddorp.

Last modified: 25 november 2015
Sluiten