Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Beperkte bediening Ketelbrug vanaf 29/10

11:41

Ketelbrug

Vanaf maandag 29 oktober wordt de Ketelbrug nog maar twee of drie keer per dag bediend. Vanaf 1 november draait de brug slechts op aanvraag. In januari en februari draait de brug niet.

KetelbrugVanaf maandag 29 oktober wordt de Ketelbrug nog maar twee of drie keer per dag bediend. Vanaf 1 november draait de brug slechts op aanvraag. In januari en februari draait de brug niet.

Per 1 april, de start van het nieuwe watersportseizoen, zal de brug weer volgens de normale dienstregeling draaien. In de tussentijd wordt de brug grondig gerenoveerd. De brug werd in de afgelopen jaren meerdere malen door storing getroffen. Bij de renovatie wordt onder andere de technische installatie volledig vernieuwd.

Vanaf 29 oktober tot 31 december wordt de brug alleen om 13:20 en om 15:20 uur bediend. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een extra bediening om 9:50 uur. Vanaf 1 november draait de brug op deze tijden uitsluitend op verzoek. Schippers kunnen minimaal vier uur en maximaal twaalf uur van tevoren een opening aanvragen via telefoonnummer 0517-578173. (MvS)

Foto Lex van Lieshout/ANP XTRA

Last modified: 26 oktober 2012
Sluiten