Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

De Bataviahaven Botenshow

08:51

Bataviahaven Botenshow

De Bataviahaven Botenshow is nog ver weg, maar inmiddels is een van de drie steigers al volgeboekt.  De botenshow is een laagdrempelig evenement en heeft als doel om kopers en verkopers van zeil- en motorjachten op een centrale plaats in Nederland bij elkaar te brengen. “Tijdig aanmelden verdient aanbeveling”, aldus de organisatie.

De Bataviahaven Botenshow is voor zowel bedrijven, jachtmakelaars als particulieren. Om een boot in de show te krijgen betalen deelnemers een kleine toeslag op het reguliere passantentarief. Naast de ligplaatsen in het water is het ook mogelijk om boten op trailers op het terrein aan te bieden. De tarieven voor op het land zijn gelijk aan de tarieven voor een plek in de haven. In de haven zijn circa 200 ligplaatsen voor de boten. Indien er meer aanmeldingen zijn, legt de organisatie meerdere steigers aan om ook deze boten te huisvesten.

De Bataviahaven Botenshow is van zaterdag 10 tot en met zondag 11 mei 2014. Deelnemers kunnen zich via deze link aanmelden voor dit evenement.

Last modified: 5 december 2013
Sluiten