Actueel

Help de redders van KNRM station Marken aan warme voeten

12:00

KNRM station Marken is genomineerd voor het Warmste Cadeau van Nederland. Dit is een initiatief van geitenwollen sokkenmerk SOXS. Drie maanden lang geeft SOXS een doos met vijftig paar sokken weg aan genomineerde maatschappelijke initiatieven. Vorige maand heeft de Buurvrouw & Buurvrouw Bus (B&BB) uit Leeuwarden gewonnen. Zullen deze maand de redders van de KNRM winnen?

Uit de ingezonden initiatieven kiest SOXS tien inzendingen. Nu is het verder aan ons om te bepalen wie in januari het Warmste Cadeau van Nederland wint. Naast KNRM-station Marken zijn ook de stichting Sint Helpt, verkopers van daklozenkrant Z, cliënten van de dak- en thuislozen opvang Het Kopland, hospice Marcelis Goverts Gasthuis, stichting de Regenboogboom, kunstatelier Beidehand, Delftste Buur, afdeling Het Baken van de Hanepraij en de Regenbooggroep genomineerd. Klik hier om meer te lezen over de verschillende initiatieven.

(c) SOXS

Stem!

Tot en met zaterdag 18 januari heb je de tijd om een stem uit te brengen. Dat kun je doen door op deze link te klikken. De winnaar van deze maand wordt op zondag 19 januari bekendgemaakt.

 

 

Tags: , , , , , Last modified: 10 januari 2020
Sluiten