Actueel

Flottielje naar de Azoren

14:13

Zeilers Paul Matthijssen en Yvonne Kuijpers organiseren al 15 jaar zeilreizen. Om dit te vieren hebben ze een zeilreis van 3 maanden naar Spanje, Portugal en de Azoren georganiseerd. Deelnemen aan de flottielje kan met eigen zeiljacht.

Routekaartje Azoren 2016Paul en Yvonne organiseren zeiltochten naar vaargebieden waar men normaal gesproken niet zo snel komt. Zelf zeilen zij mee met hun Sentijn 37IQ Shaula om de tocht te begeleiden. De route beschrijven zij voor de deelnemers in een Cruisersmap, alle havens zijn gereserveerd, de meteo wordt nauwgezet gevolgd en bij calamiteiten is OceanPeople in de buurt voor hulp. Voorafgaand aan de reis worden voor de deelnemers specifiek voor deze reis gemaakte cursussen over bootuitrusting, meteo, EHBO, survival en tochtplanning georganiseerd.

Paul en Yvonne hebben zeilervaring in alle windrichtingen. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen, Kanaaleilanden, Noord- en Zuid-Bretagne, Ierland, Schotland en Wales ook een eerdere reis naar de Azoren. Inmiddels hebben ze met hun bedrijf OceanPeople meer dan 100.000 zeemijlen ervaring en kennen ze de Europese Atlantische kust als hun eigen broekzak.

Momenteel zijn er 14 deelnemers en er is nog mogelijkheid om in te schrijven voor deze tocht. Meer informatie over de reis is te vinden op: www.oceanpeople.nl

 

Last modified: 13 januari 2016
Sluiten