Actueel

Film kijken vanuit je kuip bij drijf-in bios NDSM-werf

11:40

Heb je altijd al midden in Amsterdam een film willen kijken vanuit je eigen kuip op een immens groot scherm? Aankomend weekend kan dat! Outdoor Cinema organiseert op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli een buitenbioscoop bij Damen Shiprepair Amsterdam (NDSM-werf). Aan een kraan wordt een scherm van maar liefst 72 vierkante meter gehangen!

Licht uit, film aan. Tot de zon ondergaat zorgt een dj voor gezellige muziek en rond 22.15 uur gaat de film van start. Op vrijdagavond draait The Boat That Rocked en op zaterdag The Life Aquatic. Na de film kun je aan boord van de partyboot Sailboa verder gaan met feesten. Al zeven keer eerder is er een drijf-in bioscoop georganiseerd bij Forteiland Pampus. Toepasselijke (zeil)films als All Is Lost werden vertoond.

De toegangsbewijzen zijn alleen te koop per boot en kosten € 61,50. dat is inclusief de toegang voor zes personen. Heb je geen boot, maar je wil er toch bij zijn? Dan kun je de film bekijken vanaf Sailboa.

Zie jij jezelf dobberend een film kijken? (c) Marlise Steeman.

Ben je van plan met eigen boot om te komen?

Houd hier dan rekening mee:
– Houd te allen tijde stuurboord wal aan;
– Steek altijd recht over, met name over ‘t IJ;
– Zorg voor juiste verlichting na zonsondergang;
– Zie kaart op het ticket voor aan- en uit vaarroutes.

Klik hier om je tickets te bestellen. Je moet bij de bestelling doorgeven als je boot een mast heeft, want dan moet je als laatste invaren (i.v.m. het zicht op het scherm).

Bij slecht weer wordt het evenement een weekend opgeschoven.

Omslagfoto: Outdoor Cinema

 

Last modified: 16 juli 2018
Sluiten