Actueel

De 5 best gelezen artikelen van de maand juli

09:00

Hieronder vind je een overzicht van de vijf best gelezen artikelen van de maand juli op Zeilen.nl. Dagelijks plaatsen wij onder andere interessante nieuwtjes, mooie verhalen en leuke video’s op de website. Er komt van alles voorbij, dus het kan weleens zijn dat je een bericht ontgaat. Daarom zetten we de best gelezen artikelen van de voorgaande maand voor je op een rijtje!

1. Drukke Waddenhavens houden beperkte bezetting
09-07-2020

Het wordt een druk hoogseizoen in de Waddenhavens, waar door corona maar een beperkt aantal ligplaatsen beschikbaar is. We doen een rondje langs de grootste havens, om te kijken hoe het zit met de bezettingsgraad.
Klik hier om het hele artikel te lezen

2. 16x dronevideo’s van Nederlandse zeilwalhalla’s
19-07-2020

Weet je nog niet goed waar je in de vakantie heen wilt gaan en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Had je naar een bepaald gebied gewild, maar liet het weer het niet toe? Of wil je gewoon lekker wegdromen bij dronebeelden van de mooiste zeilgebieden van Nederland? Bekijk dan de video’s in het artikel.
Klik hier om het hele artikel te lezen

3. Zo haal je een goed weerbericht aan boord (10 tips)
15-07-2020

Wind is alles. En of je nu op het IJsselmeer vaart, buitenom op weg bent naar Zeeland, een Waddeneiland of de Oostzee, zonder goed weerbericht kom je nergens. Iedere zeiler heeft zo zijn eigen kennis en sites waar hij/zij het weer ophaalt. We deden een rondje en zetten de tips op een rij.
Klik hier om het hele artikel te lezen

4. 10 basistips die iedere nieuwe watersporter moet weten
18-07-2020

Al eerder was de voorspelling dat veel nieuwe watersporters deze zomer hun vakantie op de Nederlandse wateren zouden doorbrengen. De cijfers van de bootverhuur en -verkoop onderbouwen dat die verwachting is uitgekomen. Ook Veiligheidscampagne Varen doe je Samen! beaamt dat deze voorspelling klopt, want zij zien dat de laatste maanden steeds meer mensen zoeken naar onderwerpen als voor het eerst het water op, reisvoorbereiding en informatie over de vaarregels. Varen doe je samen! heeft tien handige tips, letterlijk, in kaart gebracht.
Klik hier om het hele artikel te lezen

5. De Maasmond veilig oversteken, tips van ervaringsdeskundigen
22-07-2020

De Maasmond oversteken. De ene zeiler heeft dit al tig keer gedaan, en draait er zijn/haar hand niet meer voor om. Voor de andere een eerste keer, dus fijn om nog wat extra tips over te krijgen. We spraken de Verkeerspost Maasmond en ook een aantal zeilers over deze drukke vaarweg. Ben jij van plan de oversteek te maken deze zomer?
Klik hier om het hele artikel te lezen

Zie ook: De 5 best gelezen artikelen van de maand juni

Tags: , , Last modified: 2 augustus 2020
Sluiten